De eerste film van The Incredibles heb ik op DVD en is hier in huis erg vaak bekeken, en niet alleen door de kinderen! Ik vind het zelf een echt goed film. Een soort James Bond actie, maar dan op animatiefilm-niveau. Prachtig!

Er waren al lang geruchten dat er een tweede film zou komen, maar omdat de eerste film inmiddels al 13 jaar oud is (ja heus, hij is in 2004 in de Nederlandse bioscopen te zien geweest!) had ik de hoop al een beetje opgegeven. Erg fijn dus om een mailtje van Disney te krijgen met onderstaande trailer:

Nu nog geduld hebben, want Incredibles 2 draait pas in de zomer van 2018 in de Nederlandse bioscopen! Hieronder alvast een tipje van de sluier over waar het verhaal over gaat:

Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack’s groeiende superkrachten…

 

 

Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Share