Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag?

Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Geef eens een steenuiltje cadeau! Maar een ooievaar, stoere slechtvalk of bont boerenzwaluw kan natuurlijk ook. Door via de website van beleef de lente een vogeladoptie cadeau te doen, doe je niet alleen je moeder een groot plezier. Je helpt op die manier ook mee aan het beschermen van deze bijzondere vogels en hun leefgebieden.

Zondag 8 mei is het weer Moederdag en dan zetten alle kinderen en vaders de moeders in het zonnetje. Op zoek naar iets anders dan een bosje bloemen of doosje chocolade? Verras je de liefste moeder van de wereld dan eens met een vogel. Dat is leuk voor het gezin en goed voor de vogels! Bij de adoptie ontvang je een persoonlijk adoptiecertificaat en een mooie foto. Bestel de adoptie voor 4 mei en je hebt de adoptiepapieren voor Moederdag in huis. Adopteren kan al vanaf 15 euro.

Lees ook:
Het ultieme moederdagcadeau : Rust

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Schoon water hier, schoon water daar
Familiecentrum voor veilig internet
Share