Moederdag. Dé dag in het jaar om je moeder of eigen vrouw met een mooie bos bloemen te laten weten dat je aan haar denkt. Maar vergeet je zwangere vrouw of vriendin niet. Zij kan dit jaar misschien nog geen Moederdag vieren. Denkt ze… Het Bloemenbureau heeft namelijk de periode vóór Moederdag uitgeroepen tot Bijna-Moederdag. Twee weken lang zetten zij juist de aankomende moeders in het zonnetje!

Vanaf 1 mei kan iedereen zwangere echtgenotes, zussen, dochters en vriendinnen opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl. En misschien wint ze er dan nog kaartjes voor de Floriade bij ook! Het enige wat er moet gebeuren, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. Maken ze haar blij? Superblij? Superduperdebotelblij? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het een jongetje of een meisje wordt.

Ook trekt er een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gezien of zij in verwachting is. Als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen. Want wordt het een zoon of een dochter?

Uiteindelijk wil het Bloemenbureau dat zoveel mogelijk mensen Bijna-Moederdag ervaren, aangezien meeste mensen wel iemand kennen die in verwachting is. Ook deze vrouwen zijn moeders en wie is er nou specialer dan degene die je op de wereld heeft gezet. Dus verras de Bijna-Moeders in je omgeving met deze leuke boeketten. Bloemen geven is namelijk nog steeds de allermooiste manier om haar te laten zien dat je van haar houdt.

 

Share