Geboortekoekjes

Anders dan anderen doen? Denk dan eens aan de Geboortekoekjes. Dit zijn koekjes die er uit zien als een klein beschuitje met muisjes. Leuk als aanvulling bij je geboortekaartje, maar ook als traktatie van je oudere kind op de crèche, peuterspeelzaal of school. Of voor op je kraamfeest!

De geboortekoekjes zijn per stuk verpakt, waardoor ze veel gemakkelijker zijn om uit te delen en er minder muisjes op de grond vallen. Ze zijn te bestellen in 2 verschillende kleuren. Hoe kan het ook anders: in roze en in blauw.

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Handig voor op vakantie?
Zomerkamp voor kids met overgewicht
Share