Voor alle papa’s die het liedje uit Disney’s “Frozen” niet meer kunnen horen……

Heb je ook een dochter thuis die de hele dag “Laat het los, laat het gaan” loopt te zingen, liefst met de bijbehorende gebaren erbij? En dat je daarna dat liedje maar niet uit je hoofd krijgt, of -erger nog- jezelf betrapt op het neuriën van de melodie?

De vader uit onderstaand filmpje had daar in ieder geval behoorlijk last van, dus heeft hij zijn eigen variant op “Let it go” van de Disney film “Frozen” gemaakt. En na de publicatie van de variant speciaal voor moeders <klik hier om die te zien> is er nu een, speciaal voor vaders:

Wil je, ondanks alles, je dochter plezier doen met een DVD van Frozen? Doe dan binnenkort mee met onze winactie.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Video van de week 27: Trotse Vader leert dochter traplopen
Tips: met je zoon naar Disneyland
Share