Een mannenweekend, soms is dat even nodig. Niet met je vrienden, nee, met je zoon. Hoe kan dat beter dan een weekend naar Disneyland, vlakbij Parijs? Een weekend alleen maar ‘mannendingen’ doen! De gezelligheid begint al bij de reis..

De voorbereiding
Niets is er leuker dan af en toe wat alleen met je zoon te doen. Neem hem een weekend mee naar Disneyland, Parijs. Pak de auto of boek een tripje met de bus, binnen een paar uur ben je er. Disneyland is een van de meest magische plekken in Europa. Screenshot 2014-07-17 at 17.39.34Alleen het grote paleis bij de entree neemt je al mee naar een andere wereld.

Zorg van tevoren dat je de tickets al online hebt gekocht, dit scheelt veel tijd bij de ingang. In het park is er van alles te doen en te zien. Naast spannende attracties lopen hier allerlei avontuurlijke figuren in pakken rond die er voor jullie een leuke tijd van maken.

De spannendste attracties
Maar hoe haal je nou het maximale uit een dagje pretpark? Disneyland is groot en het is er vaak heel druk. Zorg er voor dat je lekker vroeg in het park bent, dan is het nog heel rustig. In het park zijn heel veel spannende attracties te vinden. Neem bijvoorbeeld de Space Mountain, een achtbaan voor de echte durfal! Het Wild West-achtige Big Thunder Mountain is ook echt de moeite waard. Dit is de snelste en de spannendste treinrit die je ooit hebt gehad.

Echt avontuurlijk is de Buzz Lightyear Laser Blast. Hierin waan je je in een compleet andere wereld waar jij samen met je zoon de vijanden moet vernietigen. Er is voor kinderen in alle leeftijdscategorieën genoeg leuks te doen. Voor zowel de kleintjes en de tieners als de stoere vaders. Veel plezier!

Share