Screenshot 2015-02-24 at 13.01.01Dit voorjaar brengt Koel4Kids, naast de gebruikelijke toppers, een collectie beestachtig leuke schoenen in felle kleurtjes en kekke dierenprints. Traditiegetrouw bestaat de collectie uit simpele, hippe en handgemaakte producten – kwaliteitsschoenen die kindervoetjes comfort en bescherming bieden.

De schoenen van Koel4Kids dragen sprekende namen als Keesje, Janneke, Klaartje, Pien, Jantje, Pip en Rob. Stuk voor stuk zijn ze stoer, aantrekkelijk en modieus. Pien, een flitsende sneaker voor meisjes, is een topper. Nieuwkomers dit seizoen zijn Annemijn en Hannah.

Dierenprint met echt ponyhaar: Koel4Kids verleidt kinderen en hun ouders het komende seizoen met tijdloze printjes van tijgers en luipaarden. Echt ponyhaar zorgt voor een natuurlijk effect, niet alleen op sneakers maar ook op überhippe, leren sandaaltjes.

Screenshot 2015-02-24 at 13.00.47

Over Koel4kids: Koel4kids is in 2006 opgericht door Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller. De collecties ontwerpen ze zelf, de productie vindt plaats in Zuid-Europa. Alles is handgemaakt en van echt leer, zowel van binnen als van buiten. De zolen zijn van rubber en synthetische crêpe. Koel4kids richt zich op het hogere segment maar blijft betaalbaar. Het merk is verkrijgbaar via de website en in meer dan 140 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Share