Bolas, for men with balls!

Screenshot 2015-12-31 at 15.56.17Bolas, for men with balls! Dit stond op de bijgeleverde sleutelhanger bij de boxershort die ik had gewonnen bij Trotse Vaders. Tot dan toe had ik nog nooit gehoord van Bolas.

Een goed zittende short is voor mij erg belangrijk. Deze short met een afbeelding van de Eiffeltoren erop zit als gegoten. Een juiste short lengte, verfijnde stof en precies zo strak als goed is. Screenshot 2015-12-31 at 15.56.57Het heeft me geinspireerd ook direct de limited edition Big Ben aan te schaffen.

Bolas, for men with balls, ik ga er meer van dragen, dat is zeker!

[Deze gastblog is geschreven door Jozef, de winnaar van de Bolas winactie]

Gastblog (17 Posts)

Onder gastblog worden artikelen en recensies geplaatst van Trotse Vaders of andere gastbloggers die incidenteel een artikel of review schrijven voor onze website. Wil je ook gastblogger worden, of vaste blogger, stuur dan een mail naar redactie@trotsevaders.nl


Nieuwe releases op Netflix als hamerstukken
Dit is de winnaar van de STER Gouden Loeki 2015
Share