frank-blog-copyright-trotse-vaders-vakantie-normandie-jackson-5

Als je mij diep in de ogen zou kijken en je zou rechtstreeks mijn hart kunnen inzien dan had je het volgende gezien…..

Diep, heel diep van binnen, ergens in mijn hart schuilt de stille wens dat ik ooit had bedacht me op het podium te vertonen. Ik wilde vroeger heel graag een carrière waarin ik mensen zou kunnen vermaken met mooie liedjes en mooie ontroerende verhalen. Geen idee waarom ik daar nooit iets mee gedaan heb, vraag het me ook maar niet.

Hoewel ik vele muzieksoorten kan waarderen is het Nederlandstalige lied toch wel mijn favoriet. Niet het genre Bauer of Smit (hoewel ik ze zeer zeker wel waardeer) maar mensen als Frank Boeijen, Stef Bos en bands als BLOF en De Dijk.

Deze dagen kwam de nieuwe muziek van Frank Boeijen uit, Land van belofte heet dat album. Direct werd ik geraakt door het intense nummer ‘Sluit je ogen’ dat hij samen heeft ingespeeld en gezongen met Paul de Munnik. Het raakt me, het ontroert me en even zag ik mezelf staan op dat podium met gitaar en een microfoon. Dit is een lied waar je stil van wordt, waar je over na gaat denken en waar je je eigen interpretatie van geeft. Het hele album is doordrenkt van een schoonheid aan nummers en schreeuwt om aandacht van de buitenwereld !

Kort geleden werd ik net zo geraakt door ‘Mis je zo graag’ dat is uitgebracht door Claudia de Breij in samenwerking met Waylon. Claudia is zo iemand waar je van gaat houden, die met haar stemgeluid en rake humor je aan het denken zet. Waylon vind ik misschien wel het grootste talent dat de laatste jaren is opgestaan. In mijn ogen ondergewaardeerd. Vorig jaar zag ik een optreden van hem en wist ik niet wat ik meemaakte. De passie straalt van hem af, de passie voor muziek, voor country en voor zijn vak! Het nummer ‘Mis je zo graag’ in de combinatie van deze twee persoonlijkheden is een raak nummer met enorme hit potentie. Of, misschien eigenlijk beter van niet, het is mooi om zijn uniciteit, zijn eenvoudigheid en om zijn warmte!

Muziek ontroert en maakt me tot wie ik ben en wil zijn.

Voor persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor andere persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share