little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-2“Vroeger” kregen kinderen tegen Pasen nieuwe kleding. Op Eerste Paasdag mochten die voor ’t eerst gedragen worden. De uitdrukking “er op je Paasbest uitzien” komt daar vandaan. Tegenwoordig zijn de momenten voor nieuwe kleding wat meer verdeeld over het jaar en hebben kinderen vaak meer dan één set ‘mooie kleding’.

Toch is de periode rond Pasen nog steeds een moment om naar nieuwe kleren te kijken want de lente is begonnen, de zomer komt eraan! Ook al werkt het weer soms niet mee, mensen krijgen zin in andere kleding en lichtere kleuren.

little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-3 little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-4

little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-1Ook bij Little Label is de nieuwe zomercollectie via de website te bewonderen en te bestellen. En voor mijn jongens ben ik ook dit keer weer prima geslaagd.

Voor allebei een zomerpyjama, bestaande uit een lange broek van dunne stof en een shirt met v-hals.

De shirts zijn erg mooi en van zeer goede kwaliteit. Ze zijn zacht en passen prima. De broeken zitten heerlijk, hebben elastiek in de taille en knoopjes op de gulp. Vooral dat laatste vinden mijn zonen erg stoer!

little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-6 little-label-nachtkleding-jongens-pyjama-copyright-trotse-vaders-7

Wat ik zo fijn vind aan deze zomer-pyjama’s is dat ze zo mooi staan. Je zou bijna vergeten dat het pyjama’s zijn. Wanneer mijn zonen gaan logeren, of in hun pyjama buiten willen ontbijten, wanneer ze op een camping naar het toilet zouden gaan of ’s avonds in pyjama nog televisie mogen kijken, ze zien er keurig uit. Echt op hun Paasbest!

De jongens-pyjama’s van Little Label kun je hier bekijken >>>>

Share