In Mega Mindy versus Rox worden Opa Fonkel en Mega Mindy door Anita om hulp gevraagd. De Gouden Helm, die destijds een enorme kracht gaf aan Achiel, is gestolen. Wanneer Achiel de Gouden Helm opzette, veranderde hij in Waterman.

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-7

Waterman was een echte superheld op Malta, want hij kon het weer bepalen. Als het stormde, joeg hij de wolken weg. mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-moeders-1Als het teveel regende, toverde hij de zon tevoorschijn. Jammer genoeg wilde Achiel meer en meer macht en veranderde hij langzaam maar zeker in een slechte superheld. Toen de bewoners hem niet meer wilden gehoorzamen, besloot hij het eiland te laten vergaan door met zijn krachten een immense storm te ontketenen. Anita’s grootmoeder kon de ondergang van Malta voorkomen door de Gouden Helm van zijn hoofd te trekken, maar ze werd door de storm met helm en al meegezogen naar de onmetelijke diepten van de zee.

Anita heeft na al die jaren de Gouden Helm eindelijk teruggevonden. Maar handlangers van Achiel, die zelf waarschijnlijk nog op Malta leeft, konden hem vrijwel meteen bemachtigen. Als Achiel de Gouden Helm weer in handen krijgt, zal hij alsnog zijn verschrikkelijke plan verder zetten en Malta verwoesten.

Mega Mindy moet dit voorkomen en de Gouden Helm voorgoed vernietigen! Maar dit blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, want Achiel is geen makkelijke tegenstander. Hij bedenkt het lumineuze plan om de Kolonel van Team ROX te ontvoeren en via een computersysteem zijn gedaante over te nemen. Zo kan hij Team ROX op missie sturen en hen wijsmaken dat Mega Mindy en haar familie gouddieven zijn.

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Er ontstaat een spannende strijd tussen Team ROX en Mega Mindy. Zal het bedrog tijdig uitkomen en kunnen Team ROX en Mega Mindy hun krachten bundelen? Kunnen ze de Gouden Helm terug bemachtigen en vernietigen of zal Achiel alsnog zegevieren en Malta voorgoed naar de zeebodem verbannen?

Recensie
We hadden de film Mega Mindy versus Rox helaas gemist in de bioscoop, dus de kinderen waren erg blij toen de DVD ter recensie in huis kwam! En het was weer heerlijk genieten!

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-2

Mooie beelden op locatie, prima acteerwerk en een spannend verhaal, met boeven en met Mega Mindy, wat wil je nog meer?

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-5

De boef, gespeeld door Jim Bakkum, wil de gouden helm terug waarmee hij Waterman met superkrachten kan worden. Door de kolonel gevangen te nemen en via een hologram van de Kolonel bevelen door te geven aan Team ROX, moet Mega Mindy het ineens tegen ROX opnemen!

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Gelukkig wordt dat misverstand opgelost, maar Bliep is wel onbruikbaar geworden, dus kan Mieke niet meer in Mega Mindy veranderen…. Opa Fonkel weet uiteraard raad zodat er een spannende eindstrijd kan komen tussen Waterman (met gouden helm) aan de ene kant en Mega Mindy en ROX aan de andere kant. Spectaculair omdat Waterman het weer kan beïnvloeden en een heus onweer verzorgt.

mega-mindy-rox-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-6

En ja, het loopt goed af! En ja, het was een hele leuke film die we zeker vaker gaan kijken!

Mega Mindy vs. Rox
DVD, minuten, Studio 100
Bestel deze DVD hier >>>>

Binnenkort kun je deze DVD winnen via TrotseVaders.nl. Houd dus goed onze website en onze Facebookpagina in de gaten!

Share