Ninja Turtles, een kijkje achter de “special-effects-schermen” [video]

Gisteren waren mijn zoon en ik bij de screening van de nieuwe Ninja Turtles film: Ninja Turtles – Out of the Shadows. Voor een verslag van de film, klik hier >>>>

Screenshot 2016-06-10 at 13.50.29

Waar ik enorm van onder de indruk was, waren de special effects. En dan heb ik het niet alleen over auto’s die overal naar toe vliegen en Turtles die van het ene vliegtuig op het andere springen! Ik vroeg me vooral af: hoe kunnen ze de vier Teenage Mutant Ninja Turtles zo levensecht maken.

De bewegingen van de Ninja Turtles broers zijn heel natuurlijk, maar het meest opvallend was dat de emoties zo goed af te lezen waren op hun gezichten.

Screenshot 2016-06-10 at 13.51.12

Universal Pictures heeft onderstaande video vrijgegeven waarin je een kijkje krijgt achter de schermen en kunt zien hoe acteurs door technieken op het scherm als Ninja Turtles zeer geloofwaardig overkomen. De moeite waard om te bekijken:

Overigens…. je kunt nog tot 12 juni vrijkaartjes winnen via onze winactie, klik hier >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Professor Breinstein: Romeinen [recensie]
Rocketlamp: raket-lamp voor vaders èn kinderen [recensie]
Share