BN-ers en Huisdiergeheimen

Wat doen huisdieren wanneer hun baasjes niet thuis zijn? We gaan het allemaal ontdekken, want op 3 augustus 2016 gaat de film Huisdiergeheimen in première.

Wanneer je zelf een huisdier hebt, vraag je je misschien wel eens af wat het diertje doet wanneer je zelf weg bent. Vaak is dat te zien wanneer je thuis komt: kattenharen op een plek waar je kat eigenlijk niet mag komen, het stokbrood wat bedoeld was voor de lunch is verdwenen, enkele kruimels in de hondenmand….. Laten we er maar van uit gaan dat huisdieren een spannend leven leiden 😉

dierengeheimen_3jh1

In de film Huisdiergeheimen zien we een aantal hele leuke huisdieren, ieder met een eigen karakter. En daar hoort uiteraard ook een eigen stemgeluid bij. Op vrijdag 3 juni werd tijdens een speciale perspresentatie de Nederlandse stemmencast van HUISDIERGEHEIMEN bekend gemaakt. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen.

Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Karin Bloemen (Chloe), Peggy Vrijens (Gidget), Roué Verveer (Buddy) en Murth Mossel (Ozon) waren samen met dieren die lijken op hun personages uit de film aanwezig. Trotse Vader Dick was ook aanwezig, zijn verslag is te lezen op TrotseMoeders.nl en hij is ook even te zien in onderstaande video van de presentatie:

Volgens mij wordt dit een heerlijke film, om echt met het hele gezin te gaan bekijken! Voor de trailer kun je <hier> klikken.

Pets_Netherlandsf_1sht

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Weet jij alles over voetbal? [recensie]
Het eierdilemma [persoonlijke blog]
Share