Simba en Toet wonen samenEigenlijk wilde ik gaan schrijven over de #brexit en daar eens even flink op los gaan. De vergrijzing heeft namelijk niet altijd het gewenste effect, zo blijkt maar weer in het Verenigd Koninkrijk. De ouderen hebben het voor het zeggen. Best dom hoor, als je bedenkt dat de jongeren de toekomst hebben. Een uiterst ongewisse toekomst na de uitslag en de #brexit.

Eigenlijk had ik ook willen schrijven over het succes van onze zuiderburen. Want het is toch wel gaaf dat een landje zo dichtbij Nederland het zo goed doet op het EK in Frankrijk als je als polderlandje zelf niet mee kunt doen. Maar ja, op het moment van daarover willen schrijven zijn deze zuiderburen vakkundig uit het EK geknikkerd door het prachtige Wales. Wales? Jawel, ook onderdeel van Europa, of toch weer niet….

ToetEigenlijk dacht ik ook eens even iets te gaan schrijven over mijn gezin dat, naast mij, bestaat, jullie weten het, uit één echtgenote en twee dochters. De dames willen er nog graag een katertje bij. Ik strijd daar – nog wel – tegen. We hebben een oude poes en ook al een jong katertje … Waarom dan een derde poezenbeest in huis? Die logica kan ik maar niet volgen ….

Eigenlijk had ik ook weer wat te melden over de #blindentribune die langzaam vorm krijgt bij #peczwolle. Ik hoop nog steeds dat de opening kan zijn bij de wedstrijd tegen PSV op 20 augustus, als ik net een dag terug ben van vakantie.

Simba in de tuinEn tot slot had ik eigenlijk nog iets willen vertellen over onze aanstaande vakantie in Frankrijk en de week Ameland die we (nu al) hebben geboekt voor 2017. Want, in het leven moet je genieten van de momenten dat je samen even weg kunt, buiten alle mooie momenten die je ook al door het jaar heen hebt.

Eigenlijk had ik dus over al die onderwerpen willen schrijven maar ik wist niet zo goed te kiezen en dus zullen ze stuk voor stuk nog wel eens terug komen in de komende weken ….

Voor persoonlijke blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor andere persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share