2016-SVJ2016-roodkapje-smart-games

Roodkapje smartgamesRoodkapje is werkelijk een prachtig, leuk, mooi uitgevoerd spel van Smart Games. En het onderwerp is over het beroemde en bij alle kindjes bekende sprookje Roodkapje. Dit spel kan je ook samen met oudere kinderen spelen en ook de trotse vaders en moeders zullen er lol aan beleven.

Zoals bij alle spellen van Smart Games, zijn er ook bij dit spel verschillende niveaus. Waar kinderen vanaf een jaar of vier al zelfstandig met het starters-niveau aan de slag kunnen, viel het mij tijdens het jureren voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing, niet mee om de moeilijkste opgaven te maken! Kortom: je kunt hier met het hele gezin plezier van hebben.

Het spel is bedoeld om alleen te spelen. Het zijn een soort denkpuzzeltjes. Wanneer je jonge kinderen hebt, is het echter wel zo gezellig om samen de puzzeltjes te maken en je kind aanwijzingen te geven. Hiermee wordt het strategisch denken zeker gestimuleerd.

speelgoed-van-het-jaar-roodkapje

Bij het spel zit ook nog een leuk boekje met het verhaal van Roodkapje. Een mooi pakketje om veelvuldig mee aan de slag te kunnen gaan.

Specificaties

Leverancier Smart Games
Categorie 4 – 5 jaar
Soort Spel
Prijs ca. € 24,95
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share