2016 SVHJ2016 Terra 999 Games

Terra Game 999, bordspelHet bordspel Terra (van de bekende spelletjes maker 999 Games) valt in de categorie van spellen als Triviant, maar het leuke en onderhoudende ervan is dat ls je het antwoord op de vragen op een kaart niet weet – al dan niet in de groepsdiscussie – je kunt proberen middels een bord met de wereldkaart zo goed mogelijk te ‘raden’.

Heb je het antwoord niet geheel goed, dan krijg je nog steeds punten als je (ook letterlijk) goed in de buurt zit.

Het spel is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2016 en is onderhouden en gevarieerd. Het is ingedeeld in de categorie voor 12 + en hoewel de doos aangeeft vanaf 10 jaar, zal het plezier van de discussies over de vragen, en met name van het wedden, pas vanaf die leeftijd goed tot haar recht komen.

2016 SVHJ2016 Terra 999 Games

Natuurlijk kun je van dit spel ook nog het een en ander opsteken, maar dat geldt voor alle spelletjes en speelgoed. En ook bij dit spel staat het plezier voorop!

Specificaties

Leverancier 999 Games
Categorie leeftijd 12 plus
Soort Bordspel
Prijs ca. € 29,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share