Speelgoed van het jaar 2016 nominatie: Nijntje dansende blokjes

Nijntje Dansende Blokjes - Van der MeulenHet aantrekkelijke van dit Nijntje behendigheidsspel (Dansende Blokjes) is dat je het voor vier niveaus kan instellen, zodat het spel past bij je niveau van jouw peuter.

Het is voor kinderen ongetwijfeld spannend om zo snel mogelijk gelijke paartjes te pakken.

Het triggert dus herkennen en reactievermogen van je kinderen. Ze zullen het leuk en spannend vinden schat ik zo in!

Nijntje, dansende blokjes is genomineerd in de categorie kinderen van 0-3 jaar. Uiteraard kunnen baby’s hier nog niet veel mee doen, maar voor een dreumes is het al erg leuk om de blokjes, die op en neer ’trillen’ te pakken te krijgen.

Speelgoed van het jaar 2016 nominatie: Nijntje dansende blokjes

Als jurylid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2016, vond ik het een pluspunt dat er verschillende moeilijkheidsniveaus mogelijk zijn. Zowel de snelheid van het ‘dansen’ van de blokjes, als het spel zelf, kan de uitdaging groter maken, waardoor je kindje er een behoorlijk lange tijd plezier van kan hebben.

Specificaties

Leverancier Van der Meulen
Categorie 0-3 jaar
Soort Spel
Prijs ca. € 19,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share