2016-svhj2016-mijn-woezel-mijn-pip-van-der-meulen

mijn-woezel-van-der-meulenVeel kinderen zijn fan van Woezel en Pip, filmpjes, verhalen, boeken, spelletjes en nu ook een interactieve knuffel (in Nederland op de markt gebracht door Van der Meulen) van Woezel en van Pip met de passende naam: Mijn Woezel en Mijn Pip! Deze knuffels zijn genomineerd voor het speelgoed van het jaar 2016.

Speelgoed van het jaar 2016 Mijn PIp Van der MeulenMijn Woezel en Mijn Pip zijn twee verschillende knuffels. Ze kunnen wel allebei hetzelfde. Je kindje kan dus met allebei spelen of zijn / haar favoriet kiezen. Als jurylid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing vond ik het idee dat een lievelingsknuffel ook een knuffel is waar je reactie van krijgt bij de juiste handelingen erg aantrekkelijk. Je kindje leert automatisch om empathisch om te gaan met een knuffeltje, te leren van wat er gebeurt wanneer hij of zij iets doet. En los daarvan zien ze er schattig uit.

De interactieve Woezel / Pip is een knuffel die wat kan doen in de handen van je peuter: blaffen, lachen, kwispelen, zingen en meestal op ‘commando’ bijvoorbeeld in de handjes klappen van de kleuter. Die zal dit leuk vinden en in echte interactie gaan met een uiteindelijk ook een echte knuffel, want zo zacht en lekker voelt hij aan.

2016-svhj2016-mijn-woezel-mijn-pip-van-der-meulen

Er is dus een Mijn Woezel en een mijn Pip versie. Per stuk kosten ze zo’n vijf-en-twintig euro. Ook een prachtige cadeau te geven door trotse groot-moeders en trotse groot-vaders. Beide interactieve knuffels zijn genomineerd in de leeftijdcategorie 0-3 jaar.

Specificaties

Leverancier Van der Meulen
Categorie 0-3 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 24,99 per stuk
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share