In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Thor: Ragnarok is geregisseerd door Taika Waititi en ziet Chris Hemsworth terugkeren als Thor en Tom Hiddleston als Loki. Ook met Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson en Karl Urban, met Mark Ruffalo en Anthony Hopkins.

Geproduceerd door Kevin Feige met als uitvoerende producenten Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Thomas M. Hammel en Stan Lee. Het script is geschreven door Craig Kyle & Christopher Yost en Stephany Folsom en Eric Pearson.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt de Nederlandse bioscopen binnen op 26 oktober 2017. Hieronder kun je de trailer bekijken:

Share