Nieuwe film met Tom Cruise: American Made

AMERICAN MADE is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Een nieuwe film met Tom Cruise… Dat betekent dat je je partner vast wel mee krijgt naar de bioscoop 😉 Hij kan namelijk bijzonder goed acteren. Het ziet er bij hem allemaal erg natuurlijk uit, en hij lijkt niet ouder te worden, kijk maar:

Geregisseerd door Doug Liman (Edge of TomorrowThe Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith). Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell en Jesse Plemons.

AMERICAN MADE draait vanaf 31 augustus 2017 in de bioscoop, ook in IMAX.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Rondleiding in de Mangrove van Burgers' Zoo: van vlinder tot zeekoe [verslag]
Imagine - John Lennons song in een prentenboek voor alle leeftijden!
Share