Bekijk de nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi… and may the Force be with you!

The saga continues…

In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

Star Wars: The Last Jedi, met in de cast de volgende acteurs: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern en Benicio Del Toro.

De film is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson en geproduceerd door Kathleen Kennedy en Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski en Jason McGatlin zijn de executive producers.

Star Wars: The Last Jedi zal vanaf 13 december 2017 in de bioscoop te zien zijn.

Share