Nieuwe Disneyfilm over De Notenkraker [trailer]

Disney brengt in het najaar van 2018 een nieuwe film uit: The Nutcracker & The Four Realms. Het wordt wederom een live-action movie met acteurs zoals Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman, Jayden Fowora-Knight en Helen Mirren. Kwaliteit dus, maar dat mogen we van Disney sowieso verwachten.

Het verhaal van de film is uiteraard gebaseerd op “De Notenkraker“. Voor wie zich afvraagd wat ‘realms’ zijn: een realm is een koninkrijk of een staat/gebied.

Hieronder, in de trailer van The Nutcracker & The Four Realms kun je alvast een indruk krijgen van de Disney – Notenkraker – film:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Hé, hou het gezond dit seizoen!
Maak kans op het kaartspel UNO & de versie voor Nintendo Switch met onze winactie
Share