Hieronder zie je de eerste ofiiciële trailer van The Grinch. In de Engelstalige versie is de stem van het grote-groene-chagrijn van Benedict Cumberbatch. De Nederlandse stemmencast van The Grinch wordt nog bekend gemaakt.

 

Deze animatiefilm van The Grinch vertelt hoe The Grinch, die een hekel heeft aan Kerstmis, wil zorgen dat Kerstmis helemaal niet doorgaat. Een enthousiast meisje, Cindy-Lou, is juist erg enthousiast over alles wat met Kerstmis te maken heeft. Zal Kerstmis doorgaan of lukt het The Grinch om Kerstmis te stelen…..

The Grinch is gemaakt door makers van onder andere Verschrikkelijke Ikke films, de Minions, Huisdiergeheimen en Sing en zal een heerlijke film zijn om met het hele gezin naar toe te gaan. Vanaf 28 november 2018 is The Grinch te zien in de Nederlandse bioscopen.

Share