Christopher Robin [trailer]

Weer een film om naar uit te kijken, zeker voor fans van Winnie de Poeh: Christopher Robin. In deze live-action film zien we de volwassen Christopher Robin die zeker wel wat hulp kan gebruiken van zijn oude vriend Winnie-the-Pooh.

 

In Nederland kennen we Christopher Robin als Janneman Robinson, maar de ‘echte’ Christopher Robin uit alle verhalen van Winnie de Poeh in het Honderd-Bunderbos, draagt dezelfde naam als de zoon van schrijver A. A. Milne van de boeken over de vriendelijke beer met zijn berenwijsheden.

De Disney film Christopher Robin is vanaf 2 augustus 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Hieronder de eerste trailer van de film Christopher Robin:

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De jongen die tegen IS strijdt [recensie]
Mysterie in het stadion - speurboek [recensie]
Share