Sherlock Gnomes [verslag]

Van te voren waren we wat sceptisch over deze film. Tijn (8 jaar) was enthousiast, maar wijzelf nog niet echt. Sherlock Gnomes bleek echter een onwijs grappige film.

Als volwassenen herkende je allemaal links naar de Sherlock Holmes (en Watson) verhalen. Het verschil is dat het in dit verhaal om tuinkabouters gaan die gered moeten worden door Sherlock van de tuinkaboutervijand Moriarty.

Onwijs veel humor wisselt zich af met spanning als de tuinkabouters steeds meer in gevaar komen. Ook komen er nog wat moralen rondom vriendschap en gelijkwaardigheid voorbij. Natuurlijk komt het uiteindelijk allemaal goed. Wij gingen met een onwijs enthousiaste Tijn weer naar huis!

Randy Eichhorn (11 Posts)

Een Hagenees verdwaald in Almere, dol op dieren, whisky, muziek, mijn vriendin en haar zoontje van 6 (uiteraard in een andere volgorde...). Op deze blog schrijf ik met name over de dingen die wij met ons gezin meemaken, ondernemen en beleven.


The Dude Day
Lockdown
Share