Captain Marvel

De film Captain Marvel komt pas in maart 2019 in de Nederlandse bioscopen. Op Wikipedia is de volgende informatie over het verhaal te vinden:

De film begint op het moment dat Carol Danvers haar krachten al heeft. Ze heeft haar aardse leven achter zich gelaten en heeft zich bij een elite militair team van de Kree aangesloten met de naam Starforce, geleid door een geheimzinnige commandant. Maar het duurt niet lang dat Carol weer terug op aarde is met nieuwe vragen over haar verleden, en ze heeft er een formidabele tegenstander gevonden in de vorm van de Skrulls.

Dit zijn beruchte slechteriken uit het Marvel-universum die nog gevaarlijker zijn door hun gave om van gedaante te kunnen wisselen. Ze worden geleid door Talos, die een invasie van de aarde aan het plannen is.

Captain Marvel / Carol Danvers wordt gespeeld door Brie Larson, winnares van de Academy Award (Oscar) voor beste actrice in de film Room. Captain Marvel is een superheldin die voorheen alleen in de Marvel stripboeken voorkwam. Het belooft een echte Marvel-film te worden om naar uit te kijken!

Hieronder alvast de eerste trailer van de Captain Marvel film:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Early Man op DVD / Blu-ray
SpaceXperience 2018 Live: into the future - met André Kuipers
Share