Degenen die de vorige Avengers film gezien hebben, zijn waarschijnlijk verbijsterd achtergebleven aan het eind van deze film. De helft van de mensheid verdween, en daarmee ook de helft van de Superhelden… Hoe nu verder?

https://trotsevaders.nl2018/05/met-de-tweeling-naar-marvel-studios-avengers-infinity-war-1-verslag-met-spoilers/

Hopelijk brengt de vierde Avengers film antwoorden, want het is meteen de laatste in de serie. Tja, en alle wilde theorieën worden er op los gelaten. Van het vernietigen tot de overgebleven 50% (voor mensen die er echt een definitief einde aan willen maken, tot (en dat is het idee wat mijn jongste zoon heeft) terug in de tijd met de Infinity Glove

Wat ook het verhaal wordt van Avengers Endgame, het zal weer staan voor een prima verhaal, met veel vaart en humor. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Hieronder de trailer van Avengers – Endgame:

Avengers Endgame draait vanaf April 2019 in de Nederlandse bioscopen

Share