Na het grote succes van De LEGO Film 1 (het is echt een van mijn favorieten) is het nu tijd voor een vervolg! En om het extra leuk te maken, organiseert Kinepolis een extra feestelijk weekend voor de kinderen: Het LEGO Film Kids Weekend, waarbij alle extra activiteiten gratis zijn!

Uitnodiging
Kom op 9 of 10 februari 2019 naar het Kids Weekend bij Kinepolis en ontdek hoe de helden van Steenstad een nieuw avontuur aan gaan in De Lego Film 2. Rond de film is er in de bioscoop van alles te doen: kleuren, knutselen, spelletjes… – allemaal in het teken van Lego natuurlijk! Voor locaties en tijden, klik hier >>>>

Verhaal
De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Kids Weekend
Ben je van plan om De LEGO Film 2 te gaan zien in de bioscoop? Maak er dan een echt feestje van en ga tijdens het Kinepolis Kids Weekend van 9-10 februari 2019. Let op: de film duurt 108 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Voor tijden en locaties, klik hier >>>>

Share