Circus Noël is de magische circusfilm vol avontuur. De twaalfjarige Karo reist stiekem mee met haar circusvrienden Tonie en Victor en alles op alles moet zetten om het circus te redden, ook al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Verhaal
‘Circus Noël’ is een magische circusfilm vol avontuur waarin de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) wegloopt van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor (Samuel Beau Reurekas) en Tonie (Tommy van Lent) van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.

Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Circus Noël draait vanaf 17 april 2019 in de Nederlandse bioscopen.

  • Releasedatum: 17 april 2019
  • Duur: 90 minuten
  • Cast: Luna Wijnands, Tommy van Lent, Samuel Beau Reurekas, Rein Hofman, Tygo Gernandt, Rick Paul van Mulligen, Nina Houston, Rosa Reuten en Emma Keuven
  • Regie: Dennis Bots
  • Scenario: Anjali Taneja en Karen van Holst Pellekaan
  • Producenten: Harro van Staverden en Petra Goedings (Phanta Basta!), Daniëlle Raaphorst (Incredible Film)Share