Film Bohemian Rhapsody – Queen – Freddie Mercury [DVD en BluRay recensie]

Het was een enorm succes in de bioscoop: de film Bohemian Rhapsody. En deze film is nu uit op DVD en BluRay. Dat is maar goed ook, want dit is een film om in huis te halen en vaak te bekijken!

Bekijk op bol.com

Het verhaal van Farrokh Bulsara, die als Freddie Mercury wereldberoemd werd met de band Queen is verfilmd met een uitstekende rol van Rami Malek als Freddie. Je vergeet echt dat je naar een acteur zit te kijken!

Het verhaal begint wanneer Freddie nog onder zijn eigen naam aansluiting vindt bij een band. Hij valt al snel op door zijn uitstraling, zijn compleet eigen stijl (zowel in muziek als in bijvoorbeeld kledingkeuze en manier van omgaan met anderen) en zijn ambitie.

Je ziet het enorme succes van Queen, en ook de talenten van zowel Freddie als de andere mensen uit de band. Je ziet ook de grote liefde van Freddie, de eenzaamheid, de losbandige levensstijl. En aan het einde van de film het prachtige Live Aid optreden. Daarmee wordt de film afgesloten. Het leven van Farrokh Bulsara ging nog door, tot hij overleed aan de gevolgen van AIDS. Er was nog wel te zien dat hij vrede had met zijn afkomst, zijn familie, zijn grote liefde en open kon staan voor een levenspartner.

De film zit uiteraard vol prachtige muziek. Daarom alleen al is het een film om regelmatig te draaien! Het geeft ook een prima tijdsbeeld, maar het is vooral een hele pure kijk op een hele bijzondere man.

De film Bohemian Rhapsody duurt ruim 2 uur en was desondanks veel te snel afgelopen! Ook mijn jongste zoon van 12 jaar heeft van deze film genoten. Bohemian Rhapsody bestel je <hier>

Karina (525 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.


Heroes Dutch Comic Con gaat dit weekend door, wel extra veiligheidsmaatregelen
Circus Noël - Feel the Magic [trailer en informatie]
Share