Vaderdag-tip: Maak een eigen fles met de favoriete drank van je Trotse Vader

Houdt jouw Trotse Vader wel van een glaasje whisky, wodka, gin, vermouth of rum af en toe? Dan hebben wij het perfecte Vaderdag-cadeau: de favoriete drank van je vader in een fles die persoonlijk door jou ontworpen is!

Vorig jaar heb ik zelf voor Vaderdag een fles ontworpen en laten bezorgen, klik <hier> voor mijn ervaring. De fles is inmiddels leeg… maar staat nog steeds mooi te pronken op het bureau.

Ook voor Vaderdag 2019 ben ik een eigen fles aan het ontwerpen. Je kunt echt ‘los gaan’ op de ontwerpen, zowel op de tekst als op de vormgeving. Dat alleen al is superleuk en het resultaat is nog leuker!

De drank is heerlijk, van prima kwaliteit, maar de gepersonaliseerde fles maakt het tot een echt origineel cadeau. Ga dus snel naar de website MakeYourOwnSpirit.com <klik hier> en maak een unieke fles voor jouw vader. Succes verzekerd!

Karina (532 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.


Verras papa of opa met een gepersonaliseerd cadeau op Vaderdag 2019
Fotocadeaus voor Vaderdag - top 5
Share