Fotocadeaus voor Vaderdag – top 5

Een fotocadeau, gepersonaliseerd met een foto van kind of kleinkind is altijd een schot in de roos. Maar ook een mooi cadeau, met een persoonlijke tekst of een naam, is een goed idee voor Vaderdag 2019. Wij maakten een top 5 voor je:

5 – Fotomagneten
Negen tot twaalf verschillende magneten met naar keuze een foto of een tekst, en dat voor een hele leuke prijs! Leuk om op de koelkast te plakken en zo je vader te verrassen met een leuke boodschap wanneer hij een ontbijtje wil maken.

4 – Sleutelhanger van leer
Een leren sleutelhanger, met naam of tekst. Niet alleen mooi maar ook praktisch.

3 – Reisbeker met foto / foto’s
Voor onderweg in de auto, of om koffie uit te drinken in de tuin of op het werk is er deze reisbeker die je helemaal persoonlijk maakt door eigengemaakte foto’s er op te zetten.

2 – Gekleurd schort met foto
Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, blauw & bordeauxrood en te personaliseren met één of meerdere foto’s.

1 – Leren pasjeshouder
Mijn persoonlijke favoriet: een leren pasjeshouder waar door middel van lasergravering een naam of een tekst in gezet kan worden. Er passen minimaal 3 pasjes, bankbiljetten en natuurlijk foto’s van (klein)kinderen in. Een cadeau waar vader of grootvader lang plezier van zal hebben!

Een hele fijne Vaderdag 2019 toegewenst op 16 juni!

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Vaderdag-tip: Maak een eigen fles met de favoriete drank van je Trotse Vader
Welke Vaderdag MegaGadget wil jij? Doe mee met onze winactie!
Share