We kijken er al een hele tijd naar uit: de nieuwe James Bond film. Helaas moeten we nog meer dan een half jaar wachten: hij komt pas op 2 april 2020 in de Nederlandse bioscopen, maar de titel is in ieder geval al bekend gemaakt:

No Time To Die.

Bond film nummer 25
In deze nieuwe James Bond film zien we Daniel Craig weer als geheim agent 007. Het wordt de vijfde Bond-film met Daniel Craig die heeft aangekondigd er mee te willen stoppen. In totaal zijn er tot nu toe 24 James Bond films gemaakt, gebaseerd op de boeken van Ian Fleming. No Time To Die wordt nummer 25. Dr. No was de eerste en deze film, met Sean Connery als James Bond, kwam in 1962 uit.

Serie van vijf films met Daniel Craig
De serie van 5 Bond-films met Daniel Craig zijn -net zoals alle Bond-films- prima los van elkaar te zien, maar het is zeker interessant om ze een keer op volgorde te bekijken (Casino Royal (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015) en daarna dus No Time to Die (2020).

Het verhaal van No Time To Die
In de nieuwste James Bond film, No Time To Die, is James Bond gestopt met werken en leidt hij een rustig leventje in Jamaica. Met de rust is het gedaan wanneer zijn oude vriend van de CIA, Felix Leiter, opduikt en om hulp vraagt. Leuk om te weten: Leiter komt in meerdere Bond films voor en wordt in de allereerste film (dr. No) al genoemd.

Er is een wetenschapper gekidnapt en de missie om deze te redden, blijkt veel gevaarlijker dan gedacht. Bond krijgt te maken met een mysterieuze schurk die gewapend is met gevaarlijke nieuwe technologie

Acteurs
Behalve Daniel Craig zien we in de nieuwste James Bond film No Time To Die een aantal bekende namen: Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah met Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.

Een film om naar uit te kijken dus!

Share