Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur!

PAW PATROL: DE FILM is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie.

Ons lot ligt in hun pootjes

Verhaal:
Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen.

Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Stemmencast
De stemmen worden ingesproken door castleden van de originele PAW Patrol serie die in deze bioscoopfilm worden bijgestaan door Julia Tan (Liberty), Rayen Panday (Butch), Peter Pannekoek (Ruben) en Monica Geuze (Delores).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin.

PAW PATROL: DE FILM draait vanaf 18 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D.

Share