Nieuwe Venom film van Marvel: VENOM – Let there be Carnage

Nou…. de titel belooft meteen een boel spectakel! Marvel fans kennen Carnage waarschijnlijk wel, als de moordlustige vijand van Spider-Man en natuurlijk ook als vijand van VENOM, maar weten jullie ook dat het Engelse woord Carnage “bloedbad” betekent? Ik bedoel maar….

Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham en Woody Harrelson gaan hun opwachting maken in de nieuwe VENOM film die Marvel in september in de Nederlandse bioscopen gaat brengen, in 3D, met hopelijk net zoveel mooie visuele effecten als de eerste film over VENOM. Dat hij spectaculair zal worden is al te zien in onderstaande trailer:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Cartoon Network presenteert de nieuwe sci-fi avonturenkomedie Elliott van de Aarde!
Kun je gamen in de ruimte?
Share