No Time to Die, zo heet de nieuwste James Bond film. Door Corona is de première steeds uitgesteld, maar binnenkort kunnen we dus echt gaan genieten van de vijfde James Bond film met Daniel Craig als 007.

We hebben er lang op moeten wachten: de vorige Bond film, Spectre, kwam uit in 2015… De eerste film met Daniel Craig als James Bond heette Casino Royal en werd in 2006 uitgebracht, 15 jaar geleden dus. Het is de 25e Bond film.

No Time to Die belooft een indrukwekkende film te worden die wel herkenbaar is als een echte Bond-film, maar die toch met zijn tijd is meegegaan. Ik kijk er in ieder geval naar uit om hem in de bioscoop te gaan zien!

No Time to Die is vanaf 30 september 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen, in alle variaties die de diverse bioscopen bieden: van 2D, 3D en 4D tot IMAX en Dolby Cinema. Voor de officiële trailer, klik hier >>>>

Inhoud
In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Cast
In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen. De titelsong wordt gezongen door Billie Eilish.

Zie ook: https://trotsevaders.nl2019/08/nieuwe-james-bond-film-heet-no-time-to-die-en-we-kunnen-al-een-tip-van-de-sluiter-oplichten/

Share