Heerlijk, er komt weer een nieuwe Disney film aan! En ditmaal gaan we naar Zuid-Amerika, naar Colombia om precies te zijn voor het verhaal over Mirabel en haar familie in Disney’s ENCANTO. Op 21 november 2021 gaat de film Encanto in première in Nederland en is vanaf 24 november in de bioscopen te zien.

Algemene informatie
Ben jij nog nooit in Colombia geweest maar heb je altijd al een keer willen gaan? Geen paniek, tranquilo… Want Encanto brengt Colombia naar jou! Neem een kijkje in de gezelligste familie van heel Zuid-Amerika. De nieuwe Disney film is geheel in Colombiaanse stijl en is geschikt voor jong en oud.

Deze feel good film gaat over de familie Mardigal die samen in een magisch huis wonen dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Mirabel – het enige lid van de familie zonder een magische kracht – ontdekt dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden… ¡Vaya! Als dat maar goed gaat!

Trailer

Share