Verwen jezelf met nieuwe vriendin en nieuwe fiets!

fietsBen jij een alleenstaande vader? Wie weet wordt jouw Vaderdag dan wel heel leuk en spreek je binnenkort af met je nieuwe vriendin om een rondje te gaan fietsen op je nieuwe fiets. Vaders, maar ook mannen met een (stief)kinderwens, die zich nu inschrijven op MAD Company dingen na inschrijving direct mee naar een Tulpfiets ter waarde van € 379.

MAD Company is een mix tussen een datingsite en een community voor single Moms And Dads (alleenstaande ouders). Ook vrijgezellen met een (stief)kinderwens zijn welkom! Zoek je vriendschap of een date met mensen die in dezelfde situatie zitten? Dan je hier heel eenvoudig een profiel aanmaken. Naast daten, chatten en bloggen, kan je op deze website ook antwoord op je vragen krijgen over scheiden, psychologische hulp, alimentatie en dating in de Vraagbaak.

Om de fiets te winnen moet je wel opschieten en je direct aanmelden! Op Vaderdag, 20 juni 2010, maken zij namelijk al op MAD Company bekend wélke man de Tulpfiets gratis thuisbezorgd krijgt. Bij bezorging wordt de fiets afgemonteerd en na vier maanden volgt een gratis servicebeurt aan huis. Lees meer over dit nieuwste online initiatief op fietsgebied op Tulpfietsen.nl.

Wacht niet langer! Verwen jezelf en gun jezelf die kans op een nieuwe vriendin en nieuwe fiets!

Lees ook:
Hoe doe je het filmpjes: 5 verschillende plekken scheren
De relatiecoach
Zonnen maakt mannen vruchtbaarder

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De Bottlebob helpt in de strijd tegen insecten
Dacia Fandag 2010
Share