fabdag van automerk daciaOp 6 juni 2010 werd alweer voor de vijfde keer de Dacia fandag gehouden. Dit jaar was het in het Doornse Gat. Het grootse Dacia-evenement zat weer vol met allerlei activiteiten voor het hele gezin én natuurlijk heel veel Dacia auto’s!

dacia fandagNaast de speeltuin voor de kinderen (altijd leuk) waren er ook verschillende activiteiten. Zo werd er uit het publiek de mooiste Dacia 2010 gekozen. Ook was er een 4×4 parcours waar met de Dacia Variant Duster 4×4 gereden werd. Het hoogtepunt was de onthulling van de Duster ijsracer waarmee Alain Prost tweede werd in de Trophée Andros. Deze Duster trok aardig wat bekijks, want zoiets kom je natuurlijk niet dagelijks tegen. Helemaal niet als je bedenkt dat deze versie niet op de gangbare weg mag komen. Meer informatie>>

Lees ook:
Gezinsauto van het jaar
We doen het voor een auto
Kind krijgt autosleutels in hersens

Share