Een aanstaande vader zal hele andere eisen stellen aan een kinderwagen. Waar moeders kijken naar zaken als een grote boodschappenmand, de kleur, de zonnekap en de nieuwste trends, gaat de aandacht van een vader eerder naar snelheid, wendbaarheid en de grootte van de wielen. Vaders moeten immers ook achter die kinderwagens lopen, dus dan mag het er best een beetje stoer uitzien! De volgende modellen zijn daarom zeker aanraders:

QuinnySpeed
De naam zegt het al, deze Quinny moet haast wel snel zijn. De Quinny Speedi heeft een zeer wendbaar voorwiel dat 360° kan draaien. Het frame is van aluminium, grof maar lichtgewicht.De kinderwagen is eenvoudig en compact in te klappen waardoor deze in iedere auto past. Daarnaast zit er een stoere bumperbar aan de wagen en dikke, robuuste wielen.

QuinnyBuzz
De Quinny Buzz valt op door zijn unieke gasveer-techniek waardoor deze kinderwagen volledig automatisch in- en uit te klappen is. Door de minimale handelingen bij het in- en uitvouwen en de vering op de voor- en achterwielen biedt deze Quinny optimaal comfort. Bovendien is de wagen te gebruiken van geboorte tot peutertijd.

Maxi-Cosi Mura
Een kwaliteitskinderwagen met een ingenieus systeem waardoor de kinderwagen in een handomdraai compact in te klappen is. Hierdoor is deze Maxi Cosi ideaal voor het stadsleven. De grote, afneembare wielen zorgen voor een stabiele wegligging. En het design mag er ook zijn!

Veilig en praktisch hoeft dus niet saai en kitscherig te zijn. Test de kinderwagen die je interessant vindt uit in de winkel wanneer je twijfelt. Naast het zoeken naar de ideale toekomstige spelcomputer of bestuurbare sportauto, wordt de zoektocht naar een coole kinderwagen zo ook een leuke bezigheid.

Deze gastblog is geschreven door Marcel de Koning

Share