Coca-Cola heeft iets nieuws. Zij introduceren de PlantBottle™ fles. Deze nieuwe flesjes worden deels gemaakt van planten en blijven tegelijkertijd 100% recyclebaar. Volgens Coca Cola is dit de volgende grote stap naar de meest duurzame verpakking van de toekomst. Het uiteindelijke doel is om tegen 2020 wereldwijd alle PET-verpakkingen te hebben vervangen door PlantBottle™ verpakkingen. Zo werkt Coca-Cola samen aan een duurzamere toekomst.

Ook zelf iets doen?
Coca-Cola heeft een aantal tips gepubliceerd op hun website waarmee jij zelf ook iets goeds kan doen voor het milieu. Geen saaie suffe tips, maar leuke dingen die eigenlijk meer voor je plezier zijn en waar je dan toevallig ook goed voor ons milieu zijn. Zoals BBQ-en in de winter of je kinderen de auto laten wassen in de regen. Bekijk hier de leukste opties>>

Share