SmartGames heeft weer een nieuw, leuk een leerzaam denkspel ontwikkeld. Bill & Betty Bricks is een logisch denkspel voor kinderen vanaf 5 jaar. In dit spel help je de twee bouwvakkers, Bill en Betty, om het huis van je dromen te bouwen. Maar let op! De puzzelstukken moeten in zijn geheel wel een stevig huis vormen.

Je begint het spel door de blokken in de beginpositie te zetten. Als deze allemaal op de juiste plek staan, kan het denken beginnen. Het is de bedoeling dat de blokken één voor één aan het bouwwerk worden toegevoegd terwijl deze stevig en stabiel blijft. Ook is het de bedoeling dat je medebouwvakker naar keuze, Bill of Betty, altijd boven op het gebouw blijft staan. Een echt hersenkraker dus.

Het spel is te spelen vanaf de leeftijd van 5 jaar en er zijn verschillende moeilijkheidsgraden die kunnen variëren van gemakkelijk tot super moeilijk. Het spel bevat 60 verschillende uitdagingen dus genoeg denkplezier!

Share