Je bent vol trots vader. Maar daar houdt je leven natuurlijk niet mee op. Je bent namelijk ook gewoon man en je wil er natuurlijk goed verzorgd eruit zien. Op het schoolplein, maar ook op je werk en wanneer je wat leuks buiten de deur gaat doen. Verzorgd de deur uit, begint met scheren. Maar scheren is veel meer dan een saai onderdeel van het dagelijkse ochtendritueel. Kijk maar eens op straat om je heen naar alle verschillende gezichten: allemaal anders gestyled om een eigen stijl uit te dragen. Is jouw look stoer, cool, elegant of sexy? Je haar is van nature hét middel om je persoonlijke stijl te onderstrepen. Even een beetje tijd voor papa zelf. Zonder kinderen, en alleen maar even werken aan jezelf…

De baard is back
De baard is weer helemaal terug in het straatbeeld. Eén blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft. Sikje, soul patch of stoppelbaardje: de mogelijkheden zijn eindeloos. Baarden mogen dan in zijn, maar dat betekent niet dat je al het andere haar kunt laten zitten. Een goede uitstraling stopt niet bij een verzorgd baardje. Daar hoort een geheel getrimd lichaam bij. En trimmen is hot! Ook hiervoor kies je de stijl die bij je past: van een gladgeschoren borstkas tot verzorgde oksels of lekker fris geschoren tussen de liezen.

Styling van het gezicht
Een sikje, eens oul patch of een stoppelbaard: een baardje is een goede manier om je image wat op te poetsen. Zo kun je de beste kanten van je gezicht accentueren of de aandacht afleiden van de zwakkere punten. Het scheren, trimmenen stylen van gezichtshaar geeft je de kans om jezelf opnieuw uit te vinden: wil je er zakelijk uitzien, chic of juist ondernemend? Wees vooral niet bang om te experimenteren! Met de veelzijdige alles-in-één Braun scheerapparaten is het makkelijker dan ooit om te laten zien wie je bent. Scheren is geen hogere wiskunde, maar als je het goed doet geeft het je stijl gegarandeerd een nieuwe impuls.

Opvallende, unieke baardjes maak je bijvoorbeeld met de Braun cruZer face. Een drie-in-één shaver, styler en trimmer om vorm te geven aan de stijl waar jij voor gaat. Van een glad scheerresultaat tot een keurig verzorgde stoppelbaard met scherp getekendecontouren. De cruZer face is een veelzijdig scheerapparaat voor de actieve man, thuis en onderweg. Draadloos, makkelijk schoon te houden en handig in hetgebruik. De cruZer face geeft je in een paar minuten jouw gewenste trendy stijl. Het is je trouwe partner op elk stijlavontuur.

Body grooming: ook je lichaam perfect verzorgd
Ook voor mannen is de verzorging van lichaamshaar inmiddels niet meer weg te denken uit de dagelijkse routine. De Spanjaarden zijn dol op een gladde borstkas, terwijl de Fransen het de normaalste zaak van de wereld vinden om hun oksels te scheren. Het voelt niet alleen schoner, een goed verzorgd lichaam houd ook je partner tevreden. Jij houdt toch ook niet van een onverzorgde vrouw? Gun haar dan hetzelfde plezier. Vandaag de dag kiezen steeds meer mannen over de hele wereld voor een goed verzorgd lichaam, zonder haar op plekken waar we het liever niet willen. Niemand beweert dat je je hele lichaam glad moet scheren. Gewoon een getrimde borstkas of een goed verzorgde schaamstreek is wel normaal. Met de cruZer body is het een eitje.

De cruZer body is een krachtige trimmer met een Gilette Fusion scheerblad. Deze zorgt voor een verleidelijke stijl van top tot teen. Met een gevoelige kam en een unieke combi stand waarmee je zowel kunt scheren als trimmen, is het een vernieuwend apparaat. Het is geschikt voor het hele lichaam en kan ook onder de douche gebruikt worden. Of je nu voor een gladgeschoren borstkas, getrimde oksels of een verzorgde schaamstreek gaat, het kan allemaal met de cruZer body.

De collectie van Braun is simpel en snel te bestellen via Bol.com>>
Share