Ken jij de Smartgames al? Smartgames zijn leuke en vooral leerzame spellen die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. De spelletjes zijn gemaakt met vier verschillende moeilijkheidsniveaus. Hoe ouder je kind, hoe moeilijker het spel. De Smartgames zijn denkspelletjes die vaak makkelijker lijken dan ze eigenlijk zijn. Met een Smart Games spel kunnen je kinderen zich uren en uren alleen vermaken, maar ook met meerderen zijn de spelletjes leuk om te doen. Samen puzzelen is namelijk ook erg leuk!

Laat je niet misleiden door het filmpje. Ja, er zijn SmartGames voor jonge kinderen zoals deze “ingewikkelde” auto. Maar het merendeel van de spelletjes beginnen bij 6 jaar en zijn juist voor de oudere scholieren een uitdaging. Door de meerdere opdrachten per spel en de verschillende moeilijkheidsgraden blijft het spelletje jaren lang leuk. En niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders zijn het echte hersenkrakers. Wat goed is om te weten, is dat de Smartgames ook erg geschikt zijn voor hoogbegaafde kinderen.

Benieuwd geworden naar SmartGames? Je kunt ze gewoon allemaal bestellen via Bol.com. Zie hier de collectie>>

Share