Bij bemande Shell tankstations is tijdelijk een unieke LEGO collectie verkrijgbaar. Deze LEGO collectie bestaat uit 7 verschillende sets: vier LEGO Ferrari-auto’s, een Shell-station, een Finish & Podium-set en een Shell-truck.

We kregen diverse sets ter recensie toegestuurd en uiteraard vonden mijn kinderen (2 jongens en 1 meisje) dit een geweldige verrassing en gingen ze direct bouwen.Screenshot 2014-10-08 at 11.02.49

Zoals alles van LEGO is ook dit weer prachtig bedacht. Met relatief weinig stukjes, zet je ze een pracht van een Ferrari in elkaar. Door de andere speelsets ook op te bouwen, heb je al snel voldoende om echt te kunnen spelen.

Screenshot 2014-10-08 at 11.03.06

Mijn tweeling is druk bezig geweest met racen, pitstops inclusief tanken en later met een heel hindernisparcours bouwen met blokken, om het nog moeilijker te maken voor Ferrari.

Er zitten in de LEGO raceauto’s van Ferrari piepkleine opwindmotortjes waardoor ze spectaculair snel over de vloer schieten. Ook onze hond was ook erg geïnteresseerd in alle snelle bewegingen over onze vloer…

Screenshot 2014-10-08 at 11.02.21

Goed idee van Shell, prachtig speelgoed van goede kwaliteit en alleen te verkrijgen door naar een bemand Shell station te gaan. Ik weet wel wat mijn kinderen vanaf de achterbank gaan roepen wanneer ik zeg dat we bijna moeten gaan tanken 😉

Klik <hier> voor meer informatie over deze Shell-LEGO actie of doe mee met onze winactie om unieke LEGO sets te winnen.

Share