Video van de week #46: een vaderlijke verrassing voor een dochter

Anders dan we in Nederland gewend zijn, zijn er in Amerika zoveel vaders (lange tijd) van huis doordat ze als soldaat in het Amerikaanse leger in verre landen moeten dienen, dat er voor de achterblijvende gezinnen altijd veel aandacht is . Zo ook bij de veel honkbalwedstrijden. Bij uitstek een plaats om met de hele familie aanwezig te zijn.

Kijk hoe de dochter aan het begin van een wedstrijd wordt verrast:

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Even voorstellen: Frank
Unieke samenwerking tussen TrotseVaders en BamMedia
Share