image

Hallo, mijn naam is Frank Maatman, 42 jaar ! Ik ben gevraagd een blog bij te houden op TrotseVaders.nl, iets waar ik met veel enthousiasme ‘ja’ tegen heb gezegd.

Samen met mijn echtgenote heb ik twee dochters. De oudste van 12 zal in mijn blogs door het leven gaan als onze eigenwijze puberdochter en de jongste van 8 jaar als onze kleine blonde prinses.

Ik ben blind en laat me op mijn dagelijkse gang begeleiden door Jackson, mijn blindengeleidehond, ook wel de professor genoemd. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij de overheid.

Recent heb ik samen met een blinde medemetgezel de Stichting Gebruikers Assistentiehonden (GA) opgericht. Daarover in een van mijn eerste blogs meer.

In mijn blogs wil ik jullie meenemen in mijn dagelijkse bezigheden en de dingen die ik daarin meemaak. Leuke, grappige, interessante maar ook verdrietige momenten, ik deel ze graag met jullie. Ik heb bijna geen geheimen voor jullie, al zal ik af en toe wel even met mijn echtgenote, de drijvende kracht bij ons thuis, overleggen om eventuele spanningen te voorkomen !!!

Volg mijn blogs dus en je krijgt een mooi inkijkje in het leven van een blinde medemens, die volop meedraait in het gezin waar hij deel van uitmaakt !!

Inmiddels heeft Frank meerdere blogs geschreven, klik <hier> om deze ook te kunnen lezen >>>>

Share