politie-busje-oprit-trotse-vadersVerschillende buren kwamen vragen of er bij ons ingebroken was, nadat ze gedurende langere tijd een gloednieuwe politiebus op onze oprit hadden zien staan. Gelukkig konden we antwoorden dat de politie er alleen maar was om ons, èn onze lezers, te behoeden voor een inbraak!

Direct na de perspresentatie in Den Haag kwam Rodney Bos, landelijke coördinator inbraak bij de Nationale Politie met een sympathieke collega op bezoek bij TrotseMoeders en TrotseVaders. Mijn oudste zoon van 10 jaar was thuis en kon meteen aan de slag: in een halve minuut had hij geleerd hoe eenvoudig een voordeur te openen is, gebruik makend van een pasje of creditcard.

politie-agenten-trotse-vaders

Nu hebben wij kantoor aan huis, goed beveiligd en voorzien van slagvrij glas, maar voor ons woonhuis vertrouwen wij vooral op de hond: Molly….. Je ziet hoe woest en angstaanjagend ze er uit ziet (vooral wanneer ze net wat yoghurt heeft gesnoept):

Screenshot 2014-11-17 at 23.50.52

Na het bezoek van de agenten, weten we wat ons te doen staat. En het is niet eens zo ingewikkeld. Zonder kosten, met een aantal eenvoudige aanpassingen, kun je je huis al stukken beter beschermen tegen inbrekers. En zeg nou zelf, welke ouder vindt dat nu geen veilig idee?

Binnenkort zowel op TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl tips om je huis en je gezin eenvoudig beter te kunnen beschermen. Hieronder zullen t.z.t. de diverse links over dit onderwerp verschijnen. Hier alvast een link naar een eerdere artikel van mij op een ander blog:

Share