Blue Monday? Kijk dan even naar de Minions met “Happy” [video]

Screenshot 2015-01-19 at 13.08.31De derde maandag in januari is ooit door iemand als “meest depressieve dag van het jaar” betiteld. Kerstversiering is weg, nieuwjaarsborrels zijn over. De dagen zijn donker, somber, koud…

Wanneer je dat maar vaak genoeg zegt, ga je er vanzelf in geloven. En inmiddels doen een heleboel mensen daaraan mee. Voor hen, maar ook voor diegenen die gewoon een opkikkertje kunnen gebruiken is er onderstaande video: Pharrell Williams / Minions met ‘Happy’:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Voor in bed, op het toilet of in bad: Sterrenkunde
LEGO Batman 3 - Beyond Gotham (LEGO game voor Wii U)
Share