house-of-cards“A special message from the White House”. Zo wordt op de Facebook pagina van House of Cards de aankondiging genoemd voor het derde seizoen van de Netflix Original serie House of Cards.

De populaire serie House of Cards, waarin Robin Wright en Kevin Spacey schitteren in hun rollen als niets-ontziend echtpaar wat hun weg naar de top volgt. De top…. The White House!

Robin Wright won vorig jaar de Golden Globe voor haar rol als Claire Underwood en dit jaar was het de beurt aan Kevin Spacey voor zijn rol als Frank Underwood. Terecht (naar mijn bescheiden mening).

Screenshot 2015-01-12 at 20.16.27

Op 27 februari 2015 start het derde seizoen. Voor veel mensen zal dit betekenen dat ze de avond tevoren beter vroeg naar bed kunnen gaan, want een serie op Netflix wordt meestal met meerdere afleveringen tegelijk vrijgegeven. Seizoen 1 en seizoen 2 waren destijds in hun geheel beschikbaar. Seizoen 2 startte 14 februari vorig jaar en maakte de populariteit van deze serie alleen maar groter. Ongetwijfeld zal het fantastische acteerwerk en de fascinerende verhaallijnen maken dat ook seizoen 3 een groot succes wordt.

Share